أصحــــــــــاب وبــــس
نرحب بكم بالزوار المشرفين
أصحــــــــــاب وبــــس
نرحب بكم بالزوار المشرفين
أصحــــــــــاب وبــــس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

أصحــــــــــاب وبــــس

منتدى اسلامى - ثقافى - اجتماعى - تسالى - نسائى - العاب - برامج - افلام - اغانى وكليبات -اعلانات - مبوبة - عقارات - نتائج إمتحانات
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
 
اهلا بكـــم في منتديـــات عمـــر اون لايـــن مــن الدكتــور عمــــــر وشكــــــرا جزيــــلا
 
تهنه منتديات عمر اون لاين بمناسبة شهر رمضان المبارك واعادة الله علي الأمة الإسلامـــية والعربية بالخير واليمن والبركات
 
 
نرحـــب بكــل الزوار واعضائه الــكـرام والزوار المـنوريـن المــنتدي مع تحيات المــدير المنتــدي الدكتــور عمــر وشكــــرا
 

 

 السويسرول

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ميسي
عضو جديد
عضو جديد
ميسي


عدد المساهمات : 70
نقاط : 177
السٌّمعَة : 0
06/08/2010

السويسرول Empty
مُساهمةموضوع: السويسرول   السويسرول I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 17, 2010 6:41 pm

السويسرول

5
بيضات
5
صفار بيض
250
ج سكر
150
ج دقيق
30
ج كورن فلور
30
ج سكر
باكو فانيليا
باكو بيكنج بودر
الطريقة
ابطن الصينية المستطيله بورق زبدة
نضع الكورن فلور و بيكنج بودر على الدقيق واخلطهم كويس
نضرب البيض الكامل مع الاصفر بيض مع السكر مع الفانيليا الى ان يمتزجوا تماما
وبدون خلاط اضع عليهم الدقيق شوية شوية واخلط من تحت لفوق
ثم اضع البياض فى الخلاط واضع السكر واحدة واحدة لحد ما يتكون عندى ميرانج
ثم اضع الميرانج شوية شوية على الخليط ومن تحت لفوق ثم اضعه فى صينية
بدون حواف وافرده كويس بمعلقة مبلولة بماء دافىء
ادخله الفرن على درجة 220 لمدة 5 دقايق ولما يطلع واقلبه افرد علية
كريمة الشيكولاتة والفه كويس ثم الفه فى ورقة ذبدة وادخله التلاجة
وبعدين اطلعه وافكه وارش على الوش كاكاو واقطعه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السويسرول
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» السويسرول

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أصحــــــــــاب وبــــس :: منتدي النسائي :: قسم مطبخ حـــــواء-
انتقل الى: