ميسي عضو جديد
عدد المساهمات : 70 نقاط : 177 السٌّمعَة : 0 06/08/2010
| موضوع: اشهى المؤكولات الشرقيه / طريقه عمل روانى كيك الثلاثاء أغسطس 17, 2010 6:38 pm | |
| رواني كيك
5 بيضات -5 جم فانيليا-125 سكر -125 دقيق -125 دقيق سيولينا -20 جم جوز هند كوب سيرب خفيف
الطريقه: يخفق السكر مع البيض مع الفانيلياعلي سرعه هاديه ثم اعلي السرعه حتي يتحول المزيج الي مارينج ويفتح لونه
انخل الدقيق الابيض معويضاف له دقيق السيمولينا يخفق الجميع سويا مع التقليب بخفه بملعقه من تحت لفوق
ادهن الصينيه بالسمن وارش فيها دقيق سيمولينا كتبطين للصنيه ويصب فيها الخليط بارتفاع 2 سم يسخن الفرن مسبقا قبلها ب 1/2 ساعه ثم تدخل الفرن درجه حراره هاديه
بعد خروجها تسقي بكوب الشربات الخفيف مباشره ويرش علي الوجه جوز هند | |
|